Hotels in Makassar

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Makassar. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Makassar? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Makassar, Aryaduta

Mooi, luxueus hotel dat aan Losari Beach is gelegen. Leuk zijn de kamers met een groot terras met uitzicht op de zee en de boulevard.

Makassar, Aston Hotel

Vanuit dit 20 etages tellende gebouw heeft u een mooi uitzicht over Makassar en de zee op de achtergrond. Het Aston is een luxueus zakenhotel dat gunstig ligt op ongeveer een kwartier...

Makassar, Fave Hotel

Een modern en fris hotel, in een leuke wijk dichtbij de boulevard van Makassar gelegen.

Makassar, Ibis Budget Airport Hotel

Aangeraden als u tussen twee vluchten door slechts kort de tijd heeft en als het de moeite niet loont om naar de stad te gaan.

Makassar, Melia

Bewonder het uitzicht over Makassar vanuit de rooftop-bar, op de bovenste verdieping van het gebouw. En kom ’s middags nog heerlijk tot rust bij het zwembad.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara