Bira, Balatoa Resort

Sulaweesi

Kleinschalig resort nabij het centrum van Bira. Verschillende kraampjes, warungs en daarnaast het zandstrand zijn op loopafstand te vinden. Het resort is stijlvol ingericht en biedt wat meer luxe dan de meeste accommodaties in Bira.

Locatie

Balatoa Resort ligt aan de gezellige hoofdstraat van Bira. Hier vindt u vele kraampjes waar de lokale verkopers onder andere souvenirs aanbieden. Ook zijn er in de omgeving verschillende warungs te vinden. Op nog geen 100 meter van de accommodatie ligt het Tanjung Bira-strand. U loopt de straat uit richting zee. Vervolgens daalt u een klein stukje af naar het fijne zandstrand. Hier kan heerlijk gezwommen worden. 

Accommodatie

Balatoa beschikt over 7 houten bungalows. De hutjes staan op het kleine terrein dicht naast elkaar. De receptie en het kleine restaurant vindt u te midden van de bungalows. Elke kamer heeft haar eigen balkon met een bankje. De Bungalows zijn zowel vanaf buiten als binnen vooral wit gekleurd. Een stenen mozaïekvloer en een paar kleurrijke details geven de kamers meer sfeer. Ook de badkamers zijn volledig met mozaïek bedekt.

 

Het resort bestaat uit 7 Deluxe kamers van ongeveer 28 vierkante meter. Elke bungalow beschikt over airconditioning, kluisje, minibar, zithoek, televisie, en koffie- en theefaciliteiten. Wifi is meestal goed te ontvangen. Ook is er warm water aanwezig.

Voorzieningen
  • Wifi 
  • Restaurant (alleen voor ontbijt)

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën