Kersik Tuo (Kerinci National Park), Subandi Homestay

Sumatra

U wordt gastvrij onthaald in deze eenvoudige, maar sfeervolle homestay. De gastheer, pak Subandi, is gids in het Kerinci National Park en is vogelaar. Hij kan u alles vertellen over de verschillende soorten vogels die in het gebied leven.

Locatie

De homestay is gelegen in een klein dorpje aan de rand van het Kerinci National Park, aan de voet van de Gunung Kerinci. Vanuit de homestay heeft u een prachtig uitzicht op de vulkaan Kerinci en de theeplantages aan de voet van de vulkaan. Door het dorpje loopt een weg, deze is niet erg druk, maar vroeg in de ochtend rijden er wel veel brommertjes voorbij.

Accommodatie

 

De 5 kamers zijn rondom de woonkamer gelegen. De kamers zijn simpel en voorzien van een tweepersoons- of twee eenpersoonsbedden. Vier kamers beschikken over een westers toilet, één kamer heeft een Aziatisch toilet. Een aantal kamers beschikken over een douche (koud water en werkt niet altijd), de andere kamers hebben alleen een mandibak.

Er is geen airconditioning of ventilator, maar dat is in dit gebied niet nodig. Lakens zijn aanwezig, maar zijn op aanvraag. 

Voorzieningen

Er zijn hier geen faciliteiten. De familie verzorgt de maaltijden (tegen betaling), aangezien er weinig restaurants in de omgeving zijn. 

Het ontbijt is Indonesisch, op aanvraag is brood met jam ook mogelijk.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën