Sidemen, Subak Tabola

Bali

U waant zich in een droom: verscholen in de bergen en valleien van Oost-Bali ligt dit kleine, lieflijke en uitstekende hotelletje. De stijl is heel Balinees. Vanaf uw terras kijkt u zo de schoonheid in. 

Locatie

In het uitgestrekte rijstveldengebied rondom het dorpje Sidemen, Oost-Bali. Helemaal in de stilte.

Accommodatie

 

Er zijn in totaal 11 kamers. Allen tweepersoons bedden, maar men kan op enkele kamers hier aparte bedden van maken. 

Alle bedden zijn hemelbedden. 

Geen airco, u bent in een redelijk hoog en daardoor wat koeler gebied. Er staan wel aircoolers op iedere kamer.

 

Kamertypen:

 

  • 9 Deluxe rooms: deze zijn in zgn. 3-onder-1-kap villa's ondergebracht. De kamers zijn heel ruim en mooi ingericht, stijlvol. En dan komt u in de badkamer: zo groot! En prachtig met ligbad en aparte douche. Het enorm ruime terras is voor alle 3 de kamers. Voor iedere kamer een zitje en een ligbed. U kijkt van uw terras de wijde omgeving in: sawa's zover het oog strekt! 
  • 1 Deluxe room: vrijstaande villa. Verder gelijk aan de overige Deluxe rooms. Nadeel: uitzicht op de tuin, dus niet het vrije uitzicht. 
  • 1 Familysuite: een enorm grote ruimte, een half muurtje deelt de kamer zo'n beetje in tweeën. Aan de ene kant een groot tweepersoons hemelbed, aan de andere kant twee (grote) kinderbedden, erg leuk vormgegeven. En ook hier weer: de badkamer lijkt wel een balzaal (ook hier badkuip en douche).

 

Voorzieningen
  • Groot, rechthoekig zwembad.
  • Restaurant, dat naast de Indonesische en wat westers getinte gerechten, ook goed Thaise maaltijden serveert (de grootmoeder van de chef-kok was een Thaise dame, haar recepten gebruikt hij dus). Maar u kunt ook bij zusterhotel Surya Shanti gaan eten. 
  • Keuken voor u: met aarden potten, zo authentiek Balinees. Kookcursus is aanrader. 
  • Spa (met zeer redelijke prijzen) voor Balinese massages. 
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën