Solo, De Solo Boutique Hotel

Java

Het beste van historie en moderne gemakken wordt gecombineerd in het kleinschalige De Solo Boutique Hotel in het centrum van Solo. Het lijkt een woonhuis als u het hotel van buiten ziet.

Locatie

Het hotel ligt in het centrum van Solo. De luchthaven ligt op minder dan een half uur rijden van het hotel. Het beste neemt u een betjak (fietstaxi) naar een leuk restaurant.

 

Accommodatie

De kamers zijn mooi ingericht. Er zijn in totaal 38 kamers. De kamers liggen op de begane grond en op de eerste etage. De kamers zijn vrij ruim. In de inrichting van de kamers komt de combinatie van oud en nieuw weer terug. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van natuurtinten en veel hout. Moderne faciliteiten gecombineerd met meubels in de stijl van vroeger. Iedere kamer beschikt over een minibar, televisie, airco en een waterkoker. Er staat een bureau en een stoel in de kamers. De eenvoudigste kamers zijn de deluxe kamers; deze zijn prima. De badkamers zijn netjes, er is een stortdouche.

 

Daarnaast zijn er ook een aantal suites. Zeer ruim is de Presidential Suite met een eetruimte, magnetron en een apart gedeelte voor gasten.

 

Wij vinden het hotel niet echt boutique-stijl, maar zo is de naam van het hotel nu eenmaal. Wel is het een aardig en kleinschalig hotel in Solo.

Voorzieningen

Het hotel heeft een café-restaurant met een kleine bar.  In het restaurant worden Europese, Chinese en Javaanse gerechten geserveerd. Er is wifi (gratis), wasservice en een spa. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.