Surabaya, Singgasana Hotel

Java

Een groene oasa in Surabaya: allemaal cottages in een fraaie tuin. Het middelpunt is een groot zwembad, volgens het personeel het grootste zwembad van Surabaya. Wij vonden het verrassend tijdens ons inspectiebezoek. De lobby ziet er heel mooi uit, rijkelijk gedecoreerd. Geschikt voor diegenen, die van een kleinschalig hotel houden, met tuin (en dat zie je niet vaak in grote steden). En heeft u transport met chauffeur, dan kunt u als u naar downtown wilt, gewoon van de diensten van de chauffeur gebruik maken. Wij vinden dit hotel een aanrader!

 

 

Locatie

In de stad Surabaya, maar niet in het centrum. Een autoweg loopt langs het hotel op ongeveer 250 meter afstand (maar je hoort het autoverkeer nauwelijks). Naar downtown met de shoppingmalls en de koloniale wijken rijdt u in ongeveer 15 a 20 minuten. Naar de luchthaven in een half uur a 3 kwartier (afhankelijk van het verkeer).

Accommodatie

Alle kamers zijn ondergebracht in cottages of villa's, allen begane grond. Ze zijn geschakeld, de meeste zijn van het type twee-onder-één-kap, sommige drie. Alle kamers hebben een terrasje met stoelen.

Er zijn in totaal 150 kamers, waarvan 145 in cottages en slechts 5 zijn villa's. Allen zijn voorzien van mooie, hardhouten vloeren. De inrichting is netjes, klassieke stijl.

 

Kamertypen:

  • Deluxe cottages, gardenview: kamer heeft normale grootte. Er is een douche, geen badkuip. De wastafel is apart van de badkamer, in een nis even buiten de kamer, maar kan niet afgesloten worden. Er zijn kamers met tweepersoons bed en kamers met twee aparte bedden.
  • Executive cottages, poolview: Dit kamertype is groot, wel 2 x zo groot als de deluxe cottages. Naast de slaapkamer is er een grote zitkamer, dezelfde grootte als de slaapkamer. Leuk gedaan, met glazen doorkijkje. Badkamer heeft in de badkuip een douche.
  • Deluxe executive suites: Heel grote kamer, met zitgedeelte en een soort eettafel. Ernaast even grote ruimte, voor slaapkamer met badkamer. Douche is in bad. Er zijn alleen kamers met een tweepersoons bed.
  • Villa's: zijn vrijstaand, nog ruimer.
Voorzieningen
  • Groot zwembad, ernaast een kleine pool.
  • Gym
  • Meerdere restaurants
  • WiFi

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën