Seririt, Ganesha Coral Reef villa’s & resort

Bali

In alle rust wakker worden, de gordijnen openen en dan uitkijken op de rustige zee aan de noordzijde van Bali. Een mooi plekje in het rustige plaatsje Seririt.

 

Locatie

Ganesha Reef ligt buiten de drukte aan het einde van een lange rustige straat aan de noordzijde van Bali, ten westen van Lovina. Het hotel ligt aan een klein stukje land waar rijst (of groenten) verbouwd worden dat direct aansluit aan het zwarte strand. Vanuit hier kunt u naar Lovina op zoek naar de dolfijnen die hier voor de kust voorkomen. Ook kunt u prachtige wandelingen maken in de omgeving van Pupuan.

Accommodatie

 

Uitkijkend op het strand van Seririt staan 6 prachtige bungalows. De vrijstaande huisjes hebben allen zicht op de zee. Een prachtige inrichting met houten meubels en Balinese kunst maken de kamer compleet. De halfopen badkamer is ruim en ingericht met mooi natuursteen. Elke kamer heeft een eigen terrasje waar u lekker buiten kunt genieten van de stilte. Ganesha Reef heeft ook 2 vrijstaande bungalows welke uitkijken over de mooie groene tuin. Voor families is er een penthouse waar 4 personen kunnen verblijven. Het penthouse heeft naast 2 slaapkamers tevens een livingroom.

Voorzieningen

Restaurant, wifi, zwembad, verhuur van duikmateriaal.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën