Sentani, Grand Allison

Irian Jaya

Een voor dit gebied goed hotel, modern en gunstig gelegen ten opzichte van de luchthaven, dus ideaal voor of na een vlucht naar de Baliemvallei. Het hotel geeft zichzelf 4 sterren en als je binnenkomt denk je: ja, dat klopt wel. Maar toch...

Het management laat steken vallen. Het is een gebied, waar het personeel niet zo is opgeleid als bijvoorbeeld op Bali. Uw logica is niet altijd hun logica. We hebben daarom de sterren teruggebracht naar 3*. Dit is overigens het beste hotel omgeving Sentani.

 

 

 

Locatie

In het stadje Sentani. De luchthaven ligt ook in dit stadje, maar er is geen druk verkeer, dus u heeft daar geen overlast van. Er is 1 grote doorgaande weg met wat winkeltjes (gericht op de lokale bevolking) en wat eenvoudige restaurantjes. Het Sentani-meer is makkelijk te bereiken per auto. Naar Jayapura-stad is het ongeveer 1,5 uur rijden.

Accommodatie

 

Er zijn 143 kamer, ze zien er goed uit.

 

De ervaring heeft geleerd dat het toch vaak rammelt. Je verwacht gewoon dat alles klopt (die uitstraling heeft het hotel ook), maar, zoals bovenin in de intro al genoemd is door ons: het management heeft niet het niveau wat het zou moeten zijn.

Klopt er iets niet: meteen aangeven bij de receptie dat het in orde is (bijvoorbeeld: meerdere handdoeken, check of de lakens echt schoon zijn). U mag verwachten dat alles correct is, maar helaas werkt het niet altijd zo in dit gebied (soms kijkt men je verwonderd aan... de normen zijn anders van het personeel). Sta er wel op dat alles er is en ook schoon is. En dan heeft hij een fijn verblijf in dit hotel.

Voorzieningen

Het hotel heeft een restaurant.

Een zwembad en fitnessruimte zijn eveneens aanwezig.

 

 

Rondreizen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.