Senggigi, Holiday Resort

Lombok

Rustig gelegen, ten noorden van Senggigi, aan het witte zandstrand. Eigenlijk ligt het bij het dorpje Mangsit. Heerlijk bijkomen, zwemmen en zonnebaden in de ruime tuin met het fraaie zwembad. Wilt u iets meer actie? Probeert u dan één van de watersporten uit. De appartementen zijn zeer geschikt voor een lang verblijf, om te overwinteren of als u met kinderen reist. Heel leuk is het schildpaddenproject van het hotel. Ze kweken schildpadjes en vragen vissers om eieren in te leveren tegen betaling. Hotelgasten kunnen het project sponsoren en de babyschildpadjes uit zetten.

Locatie

Holiday Resort ligt direct aan het strand, circa 3 kilometer ten noorden van het centrum van Senggigi.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 188 kamers. Een voor deze contreien redelijk groot hotel. Men heeft het geheel ruim opgezet! Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, satelliet televisie, minibar, koffie- en theezet faciliteiten, balkon of terras en een badkamer met bad, douche en toilet. 

Belangrijk om te weten: de family-appartments zijn aan de overkant van de weg. Het is veilig om over te steken, er is altijd bewaking. Als ze gasten zien aankomen zetten ze het verkeer al stil. 

 

Kamertypen: 

  • Garden chalets: Deze zijn in wooneenheden ondergebracht van 2 etages. Zicht op de tuin. Mooie, ruime kamers: prima! Met balkon of veranda. Er zijn kamers met 1 tweepersoons bed en kamers met 2 aparte bedden. 
  • Oceanview chalets: Deze zijn gelijk aan de garden chalets, dus ook in wooneenheden. Het verschil zit hem in het uitzicht: zee. Er zijn kamers met 1 tweepersoonsbed en kamers met 2 aparte bedden. 
  • Beach bungalows: mooie huisjes, allen met zeezicht. Ruimer dan de hierboven genoemde kamers, ook met een zitje. Deze hebben de beste ligging: echt beachfront. Mooie ruim, absoluut heerlijk! De bungalows hebben alleen tweepersoonsbed. 
  • Family appartments: Zoals de naam al aangeeft: zeer geschikt voor gezinnen. Aan de overkant van de weg gelegen, duidelijk later bijgebouwd. Enorm groot grasveld waar de kinderen fijn kunnen spelen (geen speeltuinattributen). Ook deze zijn in wooneenheden met 2 verdiepingen. De appartementen hebben twee slaapkamers (1 met tweepersoonsbed, 1 met 2 aparte bedden) en een living en kitchenette.
Voorzieningen

Er is zijn 2 restaurants, een bar, zwembad met jacuzzi, kinderzwembad, fitnessruimte, spa met massage en beautycentrum, tennisbaan, duikschool, watersportfaciliteiten, internetfaciliteiten en ligstoelen op het strand.

Rondreizen bij dit hotel