Senggigi, Kila Senggigi Beach Hotel

Lombok

Op een landtong gelegen met veel strand rondom. Dat is het bijzondere van dit hotel. Het is een goed middenklasse hotel, vrij groot, maar het geheel is ruim opgezet met mooi verzorgde tuinen. En het ligt 'downtown' Senggigi: dat is een pré als u vanuit uw hotel naar restaurantjes en andere uitgaansgelegenheden wilt.

 

Locatie

Het hotel ligt op een landtong, aan beide zijden zee. Heel bijzonder. Het ligt in Senggigi zelf. Dus overal restaurantjes buiten het hotel. Soms hoort u 's avonds muziek vanuit bars.

Accommodatie

Het hotel telt 148 kamers, een vrij groot hotel dus. Het is wel ruim opgezet: grote tuinen (mooi aangelegd, enorme grasvelden).

De eenvoudigste categorie kamers (garden rooms en seaview rooms) zijn gevestigd in wooneenheden: 2 verdiepingen. De wooneenheden hebben bijna allen 10 kamers, dus 5 boven, 5 beneden. Alle kamertypen hebben een balkonnetje of veranda.

 

Kamertypen:

  • Garden rooms: deze zijn gevestigd in de wooneenheden. Nette kamers, niet speciaal. Uitzicht op de tuin. Deze kamers kunnen wel iets last hebben van geluid van buitenaf. 
  • Seaview rooms: ook deze zijn in de wooneenheden ondergebracht. Dezelfde kamers als de garden rooms, alleen heeft u vanaf hier uitzicht op zee.
  • Garden bungalows: twee-onder-één-kap. Begane grond. Zien er heel leuk uit, keurige kamers. In de tuin.
  • Seaview bungalows: eveneens  twee-onder-één-kap. Begane grond. Gelijk aan de garden bungalows. Verschil: uitzicht op zee.
  • Deluxe bungalows: dit zijn vrijstaande bungalows, ook iets groter dan de andere bungalows. En: uitzicht op zee.

 

Opmerking: naast dit hotel ligt Pool Villa Club: formeel behoort het tot het Kila Senggigi Beach Hotel, maar het is afgescheiden. We hebben het apart beschreven op onze website. De villa's hier zijn absoluut fantastisch en het zwembad is één van de meest bijzondere dat we gezien hebben!

Voorzieningen

In de diverse restaurants worden gerechten geserveerd uit de Aziatische, Europese, Franse en Italiaanse keuken. Er zijn 3 bars, 24-uurs roomservice, zwembad, kinderbad, badhanddoekenservice, wasservice, spa, tennisbaan, winkeltjes en een kidsclub.

Vanaf het strand kunt u duiken, snorkelen, zeilen, windsurfen en kanovaren. 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën