Seminyak, Villa Bugis

Bali

Villa Bugis vindt u op vier verschillende locaties. villa Bugis Laksmana, villa Bugis Abimanyu, villa Bugis Drupadi en villa Bugis Seminyak. Alle vier de locaties beschikken over meerdere villa’s. Alle prachtig gebouwde tropische villa’s, die ieder over veel privacy beschikken. De omgeving is een ideaal uitgangspunt om uitstapjes te maken naar de vele bezienswaardigheden en natuurlijke schatten die Bali rijk is.

Locatie

Alle vier de locaties van villa Bugis zijn gelegen in en rondom het populaire trendy plaatsje Seminyak in Zuid Bali. De luchthaven is goed te bereiken. Alles wat u van Bali wilt zien vindt u binnen handbereik. In de omgeving van de villa’s vindt u vele goede restaurants, winkeltjes, art galeries en een bruisend nachtleven. Het gezellige en brede zandstrand van Seminyak met zijn dagelijkse zonsondergang vindt op loofafstand van uw villa. Van hieruit kunt u ook prima uitstapjes maken naar het authentieke Bali met zijn vele rijstveld terrassen en kleine dorpjes met de talrijke tempeltjes.

Accommodatie

Al de villa’s beschikken over een woonkamer met een open karakter wat een gevoel geeft van het buiten leven in de tropen. Over de vier locaties verspreid zijn er 2,3 of 4 slaapkamer villa’s. Al de slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. De keukens zijn goed uitgerust. U kunt zelf uw maaltijden bereiden of gebruik maken van een kok die op afroep beschikbaar is. De woonkamers zijn uitgerust met lcd-televisie en een dvd-installatie. Iedere villa heeft zijn eigen privé zwembad met ligstoelen. 

Voorzieningen

Er is in alle villa’s toegang tot internet. Bij de villa’s is voldoende parkeergelegenheid. In de onmiddellijke omgeving van de villa’s vindt u winkeltjes, goede restaurants, terrasjes en het bruisende nachtleven.

Spa-faciliteiten vindt u volop op korte afstand van de villa’s.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën