Sembalun Lawang, Lembah Rinjani

Lombok

Prachtig in een vallei gelegen, is het eenvoudige hotel Lembah Rinjani. Een prima uitgangspunt voor een trekking naar de top van Mount Rinjani, de op een na hoogste actieve vulkaan van Indonesië.

Locatie

Dit eenvoudige hotel is gelegen in het traditionele dorpje Sembalun Lawang op Noordoost Lombok. Het dorpje is van oudsher bekend vanwege de knoflookteelt. Vanuit het hotel heeft u prachtig uitzicht op de bergen en u ziet veel groene natuur rondom.

Accommodatie

Het hotel bestaat uit 10 zeer eenvoudig ingerichte kamers. Alle kamers beschikken over een badkamer met westers toilet en mandi bak. Er is alleen koud water aanwezig. Voor de kamers treft u een terrasje met zitje.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant waar eenvoudige maar prima gerechten uit de Indonesische, westerse en Aziatische keuken worden bereid. Roomservice is mogelijk. Vanuit het hotel kunt u een trekking naar Mount Rinjani maken. Als u een trekking naar Mount Rinjani te vermoeiend vindt kunt u er ook voor kiezen een trekking naar een van de lagere bergtoppen in de omgeving te maken.

Wandelingen door de groenten- en rijstvelden van het oude dorp Sembalun Lawang en wandelingen naar watervallen in een nabijgelegen dorpje kunnen eveneens georganiseerd worden. Het huren van een motorfiets is mogelijk.

 

Rondreizen bij dit hotel