Semarang, Hotel Santika Premiere

Java

Middenklasse hotel dat wel oké is alhoewel wat oud. Het Santika Premiere Hotel ligt in het centrum van Semarang, in een gezellige buurt met veel restaurantjes, winkels, shoppingmalls en bezienswaardigheden op loopafstand.

 

Locatie

Aan een drukke straat in het centrum. Op loopafstand vindt u winkels en restaurants.

Accommodatie

 

De 128 kamers in het hotel doen wat oubollig aan, dan komt door het gebruik van veel bruin. Maar de kamers zijn netjes en doelmatig en de locatie van het hotel en de prijs zijn gunstig.

We adviseren om de deluxe kamer te boeken. De kamer biedt voldoende ruimte en behalve het bed, staan er een sofa en een bureau met stoel als meubelstukken. Er zijn airconditioning, televisie, een minibar en faciliteiten om koffie en thee te zetten in iedere kamer. De badkamer heeft een badkuip met douche erboven.

De executive kamers hebben dezelfde meubels en faciliteiten als de deluxe kamers maar zijn iets groter.

Er zijn ook Premiere Executive kamers, Superior Suites, Premiere Suites en een Presidential Suite; deze zijn allemaal ruimer en hebben meer zitruimte. 

Voorzieningen

In het Santika Premiere Hotel zijn 2 restaurants. Op de begane grond is het grote restaurant waar het ontbijt is en waar ’s middags en ’s avonds gerechten uit de Indonesische en Europese keuken geserveerd worden. Op de 1e verdieping is een restaurant dat gespecialiseerd is in Aziatische gerechten. Een aanrader is hier bijvoorbeeld Teppan yaki uit de Japanse keuken. Het hotel heeft een zwembad met poolbar, waar ook wat gegeten kan worden. Er is een handdoekenservice. Er is ook een kinderbad. Aan het einde van de middag en soms ’s avonds is er live muziek in de lobby of in de lobbybar. Er is een business centrum, maar ook wifi is gratis beschikbaar. Om uw conditie op peil te houden, gaat u naar de fitnessruimte, waar ook een sauna naast is. Tevens is er een spa. Natuurlijk is er roomservice en wasservice in het Santika Premiere Hotel.

 

Let op: er is ook een Santika Hotel in Semarang; dit is eenvoudiger dan het Santika Premiere Hotel.  

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.