Nusa Penida, Semabu Hills

Bali

Hooggelegen met uitzicht over zee en Bali. Bij goed weer kunt u zelfs de Gunung Agung vulkaan op Bali zien liggen. Op dit moment het meest luxe hotel op Nusa Penida, met infinity pool. Eten in het restaurant is een aanrader!

Locatie

Semabu Hills ligt niet ver van de haven van Nusa Penida en is tegen een berg gelegen. Vanuit het hotel kunt u diverse uitstapjes maken naar de hoogtepunten van het eiland.

Het hotel ligt afgelegen, u loopt niet eenvoudig naar restaurantjes of winkeltjes. 

Accommodatie

Het hotel beschikt over 20 ruime kamers, verdeeld over 3 verdiepingen en 28 bungalows.

De kamers: vanuit elke kamer heeft u het mooie uitzicht. Elke kamer bestaat uit een woonkamer en slaapkamer, erg comfortabel. En bovendien ruim, de kamers zijn 100m2 groot. Families met kinderen kunnen hier dan ook uitstekend verblijven. Er is plek voor twee extra bedden. De badkamer is ruim en heeft een apart toilet en apart douchegedeelte met regendouche. Over de gehele breedte is een balkon waar u kunt relaxen. De kamers beschikken verder over airconditioning, minibar, televisie, een haardroger, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. 

De bungalows zijn verdeeld in seaview bungalows en "gewone" bungalows, die op de tweede rij liggen. De bungalows hebben dezelfde faciliteiten als de kamers. Qua oppervlakte zijn ze wat kleiner dan de kamers. Voor de deur is een terras met zitje. 

Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • 2 zwembaden
  • Kinderbad
  • Wifi
  • Spa
  • Roomservice
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën