Flores, Maumere, Sea World Club Hotel

Kleine Sunda Eilanden

Een aangenaam hotel aan het strand. De kamers zijn gevestigd in traditionele, Indonesische bamboehutjes, die perfect in de omgeving passen. Hotel Seaworld is de uitvalsbasis om te snorkelen en duiken en om uw rondreis over Flores te beginnen. Het hotel beschikt over een eigen duikschool, die is uitgerust met duik- en snorkelapparatuur. De divemaster regelt boottrips naar de verschillende plekken in Maumere Bay.

 

Locatie

Het hotel is direct aan het strand gelegen, buiten het centrum van Maumere. Het centrum ligt op een afstand van circa 10 kilometer.

Accommodatie

Het hotel beschikt over verschillende bungalows gelegen in een prachtige tropisch landschap. De superior cottages zijn gelegen in de tuin, deze zijn wat eenvoudig. De beach suite ligt aan het strand. De kamers hebben een grote veranda met uitzicht op de zee. De kamers zijn ruim en hebben een bad en douche of alleen een douche. De beach bungalow zijn van hout en liggen ook aan het strand. Deze kamers zijn ruimer en wat luxer dan de beach suites. Als een van de weinige hotels in Maumere hebben ze hier ook familiekamers (ook wel family bungalow). De bungalows liggen in de tuin en zijn eenvoudig. De kamer beschikt over 2 aparte slaapkamers. Alle kamertypes zijn voorzien van airconditioning, koelkast, televisie, koffie- en thee-faciliteiten en hebben warm water.

 

Voorzieningen

In het restaurant worden Indonesische en internationale gerechten geserveerd. Verder beschikt het hotel over een bar, duikschool, spa en een souvenirwinkel. In de openbare ruimtes is er wifi aanwezig. 

U kunt vanuit het resort leuke duik- en landexcursies maken.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën