Sidemen, Sawah Indah Villa

Bali

Wat een bijzonder lieflijke en kleinschalige accommodatie! Prachtig gelegen in het rijstgebied in de rustige omgeving van Sidemen. Wij vinden dit hotelletje een aanrader. De kamers en huisjes zijn in Balinese stijl gebouwd. Het is een ideale plek om van hier uit uitstapjes te maken in het boeiende oostelijke Bali. Wij vinden dit hotel een aanrader als u een hotel kiest in de middenklasse-plus-categorie.

Locatie

Buiten Sidemen gelegen in het wijdse rijstveldengebied, dat kenmerkend is voor Oost-Bali. Er zijn nog enkele kleinschalige hotelletjes in de omgeving (u zit niet op elkaars lip, tegenover het Sawah Indah ligt een andere accommodatie, maar er ligt een vrij groot rijstveld tussen. Het weggetje dat door het gebied loopt en waar dit hotel ligt, is heel rustig, alleen bestemmingsverkeer.

Accommodatie

Kamertypen:
 

  • 3 Budgetrooms: deze zijn heel leuk, maar wel heel klein (eigenlijk te klein, je kunt je nauwelijks keren en eigenlijk je koffers niet kwijt, wel geschikt als eenpersoons kamer; maar het is een keuze). Het aardige is: de wande zijn van oude houten panelen, heel bijzonder effect. Alleen tweepersoons bedden. Foto's van budgetrooms: de 1ste en 2de van de huisje/kamerfoto's.
  • 4 Deluxe rooms: geschakelde kamers: absoluut heel lieflijk ingericht; de kamer heeft normale grootte. De badkamer is heel mooi, met soort design-badkuip. En fantastisch: een heel groot terras: geweldig. Alleen tweepersoons bedden.  Foto's van deluxe rooms: de 3de en 4de van huisje/kamerfoto's. 
  • 2 Familyrooms: 1 Familyroom is beneden, 1 erboven. Elke familyroom heeft 2 kamers, met schuifdeur, er zijn ook twee badkamers. Een familyroom heeft in de ene kamer een tweepersoons bed, in de andere een eenpersoons bed. Er is 1 groot balkon.  Foto's van familyroom: de 5dem 6de en 7de van de huisje/kamerfoto's. 
  • 3 Bungalows: deze liggen helemaal achterin, dus het rustigst. Met vrij uitzicht ook op de rijstvelden, je kunt het bijna aanraken vanaf je balkon. Ze zijn helemaal van hout opgetrokken en er is veel houtsnijwerk als versiering. Wij vinden dit heel heel mooi! Ook het balkon is groot. Een absolute aanrader! Alleen tweepersoons bedden. Foto's van de bungalows: de laatste 3 foto's. 
Voorzieningen
  • Zwembad, je kijkt ook hier weer zo de sawah’s in.
  • Restaurant.
  • WiFi.
  • En verder alle voorzieningen die bij deze klasse hotels behoren.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën