Borobudur, Saraswati Hotel

Java

Het kleinschalige Saraswati is een fraai boutiquehotel op een heel bijzondere plek: pal naast het terrein van de Borobudur. Het is de plek om te logeren als u ’s ochtends vroeg als eerste bij de Borobudur wilt zijn om de zon te zien opkomen. De kamers zijn ruim. Slechts een aantal hebben uitzicht op het topje van de Borobudur, andere kamers bieden zicht op de Merapi-vulkaan. De benadering door het personeel is heel persoonlijk, men is zeer hulpvaardig en uitermate vriendelijk. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk Aziatisch gerecht. Een aanrader om in uw hotel te blijven voor het diner. U zult zich hier echt thuis voelen!

Locatie

Het Saraswati Hotel is gelegen naast het culturele park dat om de Borobudur is aangelegd. Het is een wandeling van circa 5 minuten naar de ingang. Op 500 meter vindt u diverse eettentjes en souvenirwinkels.

Accommodatie

Een klassiek hotel dat tot in de puntjes verzorgd is. Het neokoloniale hotel telt 18 kamers. U wandelt via de prachtig aangelegde tuin naar uw kamer. In de tuin komen klassieke beelden en ornamenten terug. De kamers zijn stijlvol ingericht met klassieke meubels gecombineerd met decoraties van lokale materialen. In de kamer is airconditioning, een televisie, kluisje, koelkast en koffie- en theefaciliteiten.

Er zijn kamers op de begane grond en op de 1e verdieping. Een aantal kamers op de 1e verdieping hebben een balkon (geen zitje). Slechts een aantal kamers bieden uitzicht op het topje van de Borobudur. Sommige kamers kijken uit op een dichtbeboste tuin van de buurman. Als het onbewolkt is, dan kunt u vanuit een paar kamers de vulkaan Merapi in zijn volle glorie zien.

 

Kamertypen:

  • Standaard kamer: Van deze kamers zijn er 6 met tweepersoonsbed en 5 met aparte bedden. Ook zijn er kamers met tussendeuren beschikbaar.
  • Junior Suite: hier zijn er drie van. Deze kamers zijn ruimer en hebben een apart zitje.
  • Super Royal Family Room: geschikt voor families met één tweepersoonsbed en twin-bedden. Er is hier maar één kamer van beschikbaar.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Massage
  • Fiets- en andongverhuur (een tocht per paard en wagen)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën