Sanur, Ellora Villas, boutique

Bali

Hoe kan men zo iets mooi bedenken? Deze prachtige ommuurde villa’s met privé-zwembad zijn ideaal voor de rustzoeker die zichzelf eens wil verwennen.

 

Locatie

Midden in het centrum van Sanur, aan de hoofdstraat, ligt een klein straatje landinwaarts. Na 50 meter bent u bij de ingang van het verscholen villa-complex. U loopt zo de drukte in, naar de hoofdstraat met z’n vele winkeltjes en restaurantjes, maar op het terrein van de villa’s heerst pure rust. U loopt in minder dan 10 minuten naar het strand. Ellora Villas werkt samen met een restaurant op het strand, waar u stoelen en parasols kunt huren.

Accommodatie

 

Er zijn 10 villa’s. U ziet de andere villa’s eigenlijk nauwelijks. Het is alsof u door een Balinees gangenstelseltje loopt naar uw eigen ommuurde huis. Er zijn 7 1-bedroom villa’s. De afmeting van het zwembad is aardig groot. De villa’s zijn stijlvol ingericht en hebben een volledig ingerichte keuken met eethoek, een zitkamer binnen en een zitkamer buiten en een zeer ruime slaapkamer en badkamer. In de badkamer is zowel een bad als een separate douche. Het ontbijt wordt in uw villa geserveerd. Er kan een extra bed in de 1-bedroom villa geplaatst worden, maar als u met meer dan 2 personen reist, kunt u ook kiezen voor de 2-bedroom villa. Het principe is gelijk aan de 1-bedroom villa, maar er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ook als u met 2 volwassen stellen reist, heeft u voldoende privacy in deze villa.

Vanzelfsprekend hebben alle villa’s airco en warm water. Tevens is er een kluisje. Een grote televisie ontbreekt niet en er is een dvd-speler. U kunt een laptop meenemen. Er is wifi.

Voorzieningen

Eigenlijk treft u de meeste voorzieningen in uw villa aan. Er is een kleine receptie die u graag helpt. Zij regelen bijvoorbeeld roomservice. Ellora Villas werkt samen met een spa. Er is ook een wasservice.

 

 

 

Ellora Villas is van dezelfde eigenaars als Ajanta Villas.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.