Jakarta, Santika Premier Slipi Hotel

Java

Een prachtig hotel op een bijzondere locatie.

Locatie

Het Santika Hotel ligt in een oud gedeelte van Jakarta. Praktisch rondom is laagbouw: rommelig, u ziet het dagelijkse leven van de gewone man in de enorme metropool. Meteen kennismaking met het echte stadsleven van Jakarta. Imponerend is het uitzicht: het is wijds, het uitzicht wordt niet belemmerd door hoogbouw, in de verte ziet u een krans van wolkenkrabbers. Vlakbij het hotel, op loopafstand, ligt nog een Nederlands kerkhof. Het bijbehorende gebouw, waar de poort is, stamt ook nog uit de koloniale tijd.

Accommodatie

Er zijn deluxe kamers (met uitzicht op de stad), poolview kamers ( aan de kant van het zwembad) en premier kamers (deze hebben het mooiste uitzicht, namelijk op de skyline, zie inleiding). Deze mooie kamers zijn overigens gelijk, het verschil zit hem in het uitzicht. De Van Verre-klanten, die een deluxe kamer boeken, kunnen ter plaatse vragen naar 1 van de andere 2 genoemde kamers, indien deze beschikbaar zijn, wordt u opgewaardeerd. Het hotel ligt nabij een oprit van de tolweg. Dit is gunstig, gezien de vele verkeerstopstoppingen die er altijd in Jakarta zijn.

Voorzieningen

In de restaurants worden Aziatische en westerse gerechten geserveerd. Er is een bar, zwembad, sauna, jacuzzi, massage, fitnessruimte, tennisbaan, winkeltjes en 24-uur roomservice. Over het zwembad nog het volgende: vanuit de lobby en de 2 restaurants heeft u zicht op het zwembad. 

Het ligt niet ergens verborgen op een dak, maar is heel toegankelijk, praktisch op de begane grond en ziet er voor een stadshotel heel leuk uit, met groenpartijen.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën