Lembang, San Gria Hotel

Java

Even boven Bandung ligt in de heerlijke koelte van het hoge berggebied dit fraaie, luxe en kleinschalige boutique-hotel. Het uitzicht doet aan de bergen van Bali denken, een prachtig groene vallei. Het hotel is tegen de bergwand gebouwd. De beroemde vulkaankraters van de Tangkuban Prahu liggen op redelijk korte afstand.

Voor mensen die moeite hebben met trappen lopen, is het niet geschikt, voor alle anderen een goede fitness-oefening. Het zwembad, de spa, het buiten-restaurant en niet te vergeten de mooie tuin bevinden zich in de diepte, na heel veel trappen naar beneden (maar u moet ook weer omhoog).

 

Locatie

Het San Gria Hotel ligt ten noorden van Bandung, in een prachtig groen gebied. U bezoekt ongetwijfeld de Tangkuban Prahu, de theetuinen en de warmwaterbronnen van Ciater, die eveneens in het noorden zijn; het maakt dus niet zoveel uit of u buiten of in Bandung logeert. U gaat met uw busje dan naar het centrum van Bandung, waar u de fraaie koloniale wijken en het Angklungschooltje van Pak Ujo kunt bezoeken. En misschien ook winkelen in de moderne shoppingmalls. Doordeweeks is Lembang rustig. In het weekend wordt deze plaats overstelpt met Indonesische toeristen.

Accommodatie

 

Er zijn slechts 30 kamers, die allen uitzicht bieden op de vallei. Ook hebben alle kamers een balkon. De inrichting van de kamers is wel wat oud. De meeste kamers zijn deluxe kamers (voordeligste kamertype) en zijn prima en ruim. Er zijn 2 kamers, die nog groter en luxer zijn, de executive rooms.

 

Voorzieningen

Het binnen-restaurant ligt op de bovenste verdieping en is zeer smaakvol en trendy met teakhouten tafels, vrije strakke en warme inrichting. Als er plaats is, kunt u ook op het balkon ontbijten. Genieten van het uitzicht op al het groen voor uw ogen.

Het buiten-restaurant bevindt zich in de diepte, na heel veel trappen, in de zeer fraai aangelegde tuin met waterpartijen. Er zijn zelfs een paar tafels, die ieder onder een overkapping zijn geplaatst, heel mooi en ook wel romantisch.

Het zwembad: wat is dat schitterend! Vanaf het water ziet u groen praktisch rondom. Alles is zo lieflijk aangelegd. De spa-faciliteiten zijn eveneens uitstekend.

Er is een fitness-ruimte.

 

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën