Salatiga, Laras Asri Hotel

Java

Leuk hotel in onbekend gebied van Java. 

Locatie

Buiten het centrum van de stad Salatiga. Er is een gratis shuttlebus naar het centrum. Het hotel ligt lekker rustig, het geeft het gevoel in de natuur te zijn. Er zijn weinig restaurantjes en winkeltjes die gericht zijn op toeristen.

Accommodatie

 

Er zijn 46 superiorkamers. Deze liggen op de begane grond en de eerste etage van het hoofdgebouw. Ze zijn prima. Alle kamers hebben een balkon of een terras met stoeltjes. Alle kamers beschikken over een televisie, airconditioning, een minibar en een waterkoker. Er staat een fauteuil en een bureau in de kamers. De badkamer is netjes. Er is een douche met warm water.

Er zijn kamers met twee verschillende uitzichten: lotusvijver-uitzicht of tuinzicht. Beide zijn aanraders.

Er zijn 4 deluxe kamers. De kamers verschillen niet heel veel van de superior kamers, maar ze liggen in huisjes in de tuin. Er zijn 4 deluxe kamers in 1 huisje. Ze hebben een grotere badkamer met een douche en een apart bad. Het zitje buiten vinden we eigenlijk minder leuk dan de balkons en terrasjes van de superior kamers.

Er zijn ook executive kamers. Ook deze liggen in een bungalow in de tuin. De faciliteiten zijn bijna gelijk aan die in de superiorkamers. Als extra is er een kluisje op de kamer. De kamers zijn ruim. De badkamer is halfopen. Er is een bad en een aparte douche. De executive kamers kijken uit op een kooi met vogels, op een grasveld of op een zwembad. Het rustigst zijn de kamers die uitkijken op het grasveld; deze worden minigolfview rooms genoemd.

Tot slot zijn er nog 2 suites.

Voorzieningen

Er is een Javaans en een internationaal restaurant. Het Laras Asri Hotel heeft 2 zwembaden, waarvan 1 met poolbar. Er is handdoekenservice en een kinderbadje. Verder is er een fitnessruimte en een tennisbaan en biljart. 

Wifi is er in het hele hotel. Er is een spa. Wasservice en roomservice biedt het hotel ook. Een gratis shuttlebus rijdt naar het centrum van Salatiga. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.