Bogor, Salak Hotel

Java

Uitmuntend qua ligging: schuin tegenover paleis Buitenzorg en de botanische tuin. Het gebouw is fotogeniek met koloniale architectuur, glas in lood ramen en klassieke meubels in de openbare ruimtes. Een heritage hotel in het centrum van Bogor; hou er echter wel rekening mee dat de kamers wat eenvoudig zijn.

Locatie

Zeer centraal gelegen in het oude centrum schuin tegenover paleis Buitenzorg en de botanische tuin. Wel midden in de drukte. De auto’s en brommertjes razen voor het hotel voorbij. Binnen in het hotel is het echter heerlijk rustig. In de omgeving zijn winkeltjes en restaurantjes.

Accommodatie

 

In totaal zijn er 120 kamers, verdeeld over 5 etages.

Er zijn veel kamertypes.

-  superior kamer, met een bureau, 1 fauteuil, airconditioning, televisie, koelkast en een waterkoker. De badkamer is netjes.

- Deluxe kamer. Met een andere inrichting, maar gelijke faciliteiten als de superior kamer. De superior kamer en de deluxe kamer zijn even groot.

- Deluxe suite

- Salakview room

- En heel bijzonder: de Colonial Executive Heritage Room, de Colonial Super Executive en de Colonial Presidential Suite; alle in oude stijl.

Voorzieningen

U heeft de keuze uit maar liefst 3 restaurants in het hotel. Er is een Indonesisch restaurant, een Chinees restaurant en een restaurant met gerechten uit de hele wereld. Er zijn ook nog eens 2 cafés. Het Salak Hotel heeft een zwembad met kinderbad. Dames kunnen terecht in de spa. Iedereen kan sporten in de fitnessruimte.

Door het hele hotel heen is wifi. Nabij de lobby zijn een paar winkeltjes. Verder heeft het Salak Hotel een lift, roomservice en laundryservice. Speciaal voor de kinderen is er een kidsclub. 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën