Raja Ampat, Misool Eco Resort

Irian Jaya

Een droom die uitkomt! Witte zandstranden omgeven door blauw water met koraalriffen. Luxe bungalows en villa’s op het strand. Ideaal voor duikers en snorkelaars. Wel heel rustig en afgelegen.

Locatie

MisoolEco Resort ligt op het eiland Batbitim. Zeer afgelegen, op één van de zuidelijke eilanden van de RajaAmpat archipel. Het eiland waarop MisoolEco Resort ligt, wordt omgeven door een 1220 km2 groot beschermd zeegebied. Haaien en mantaroggen leven hier. 165 km van de dichtstbijzijnde haven. Het dichtstbijzijnde dorp is 20 km. Het is een echt tropisch eilandje, bijna op de evenaar. Turquoise water, witte stranden met poederzand,

Het is een prachtig duik- en snorkelgebied.

Accommodatie

Er kunnen maximaal 32 gasten terecht in MisoolEco Resort. De luxe hutten zijn gemaakt van tropisch hardhout. De badkamers zijn halfopen. Alle hutten beschikken over airconditioning, warm en koud water, een minibar en een kluisje.

Kamertypen:

  • Water Cottages. Er zijn 8 rustieke bungalows op palen op het water. Op de veranda hangt een hangmat.
  • Rustiger gelegen, ook op palen op het water gebouwd. Zeer geschikt voor gezinnen omdat er 2 slaapkamers zijn.
  • Villa Kalanme. Met zeer veel privacy. Op het witte zandstrand gebouwd. Deze villa heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers. U bereikt deze villa met een watertaxi of over een steil pad.
  • Villa Santai en Villa Tenang. Met veel privacy op het zuidelijke strand. U bereikt deze villa met een watertaxi of over een steil pad.
  • Villa Tabisasu met grote woon- en slaapkamer. Perfect voor stelletjes die veel ruimte en privacy wensen.
  • Villa Nasnoos
  • Villa Wakachom
Voorzieningen

U verblijft hier op basis van volpension. De maaltijden worden geserveerd in het gezellige restaurant op het strand. Ideaal om van de zonsondergang te genieten met een drankje. Er wordt geen varkensvlees geserveerd. De specialiteit is verse vis. Op het eiland worden bananen en papaja’s organisch verbouwd. U kunt een rondleiding krijgen over de plantages. Er is een goed uitgerust duikcentrum met o.a. 4 duikboten. Spa met traditionele massage, aromatherapie en Aloë Vera behandelingen. Tegen betaling kunt u internetten via de satellietverbinding. 

Let op: een minimumverblijf van 7 nachten geldt hier.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën