Raja Ampat, Kri Eco resort

Irian Jaya

Een echt Robinson Crusoë gevoel krijgt u in dit resort in de Raja Ampat regio. Het eiland Kri is een tropisch paradijsje! Witte zandstranden en kristalhelder water omzoomd door groen oerwoud. Het is er heel, heel rustig en u dient avontuurlijk ingesteld te zijn als u hier, ver van de bewoonde wereld wilt verblijven. Voor de kust van Kri liggen prachtige riffen. Op dit eiland vindt u slechts twee resorts. Vooral duikers zullen het hier naar hun zin hebben. De onderwaterwereld is zo kleurrijk. 

Locatie

Gelegen op het eiland Kri. Naast het Kri Eco Resort vindt u op 10 minuten loopafstand het andere resort: Sorido Bay. Het avontuur begint nog voordat u op het eiland bent, want het kost even om hier te komen. U vliegt naar Sorong waar u wordt opgehaald door een lokale chauffeur. In 20 minuten wordt u naar de haven gebracht. Vervolgens vaart u in 2 uur naar het eiland Kri. 

 

 

Accommodatie

Het Kri Eco Resort bestaat uit 13 kamers in drie verschillende kamertypes. Vier in Papuaanse-stijl, 7 superior kamers en 2 deluxe kamers. De kamers bieden charme door het gebruik van lokale Papuaanse materialen. In de kamer kunt u gebruik maken van Wifi en er is een ventilator en klamboe aanwezig. Ondanks het avondbriesje kunt u de ventilator 's nachts weleens nodig hebben.

 

Als u niet in de deluxe kamer verblijft, deelt u de badkamer met een aantal andere gasten. Er is een westerse douche en toilet aanwezig.

 

Terwijl u overdag geniet van de onderwaterwereld kunt u 's middags in een hangmat de zon zien onder gaan. Dineer 's avonds in het restaurant van een lokaal gerecht. We beloven u, dat wordt smullen!

 

 

Voorzieningen

Op het duikeiland Kri kunt u diverse duik- of snorkelexcursies maken. Binnen een straal van 10 kilometer is er al zoveel moois onder water te zien. U hoeft eigenlijk niet verder weg te gaan om het kleurrijke koraal en de verschillende vissen te bewonderen. 

 

 

 

 

Wilt u liever de rust op zoeken? Ook dat is geen probleem. U kunt zwemmen, zonnebaden of kajakken in de zee. 

 

U kunt gratis gebruik maken van een peddleboard en wasservice.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën