Rahai’i Pangun

Vaarroute Kalimanten, Kahayan en Rungan rivier

Echt anders dan anders; een tocht met de luxe Rahai’i Pangun door de jungle van Kalimantan. Hier bent u nooit lang genoeg! U wordt verwend met allerlei lekkernijen terwijl u in uw luie stoel aan dek zit en de weelderige natuur van Zuid-Kalimantan langs ziet trekken.

 

Locatie

Het schip vaart over de Kahayan en Rungan rivier, in het zuiden van Kalimantan. Het vertrek en terugkeerpunt is Palangkaraya. U ziet onderweg jungle (geen primair regenwoud, maar tropisch bos) en orang-oetans die op eilanden in het semi-wild leven. De regio heet Kalteng. U blijft niet alleen aan boord, maar legt tijdens de tocht diverse malen aan om het achterland verder te verkennen. Eventueel wordt de afstand tussen de Rahai’i Pangun en het vasteland afgelegd met een kleinere kano.

Accommodatie

 

De Rahai’i Pangun boot is een plaatje! Het is een houten boot met een groot dek dat 360 graden panoramisch uitzicht biedt. De boot is 20 meter bij 6 meter en het is een echte originele rivierboot van Kalimantan. De hutten hebben alle een patrijspoort. Er zijn 5 hutten, alle met een tweepersoonsbed.

 

Voorzieningen

Aan dek kunt u heerlijk zitten. De maaltijden worden ook aan dek geserveerd. De maaltijden worden gemaakt van lokale ingrediënten. De kok tovert de heerlijkste gerechten op tafel.

 

 

De boot of 1 van de 2 kleinere boten van dezelfde organisatie kan ook in z’n geheel gecharterd worden. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën