Saparua, Putilessi, Putilessi Beach guesthouse

De Molukken

Eenvoudig, maar lieflijk guesthouse, schitterend gelegen aan het bounty-zandstrand in het noordwesten van Saparua. In the middle of nowhere. Het restaurantje is heel bijzonder ingericht: grote houten tafel, veel heel leuke versieringen. Je voelt je thuis. Het is niet voor iedereen geschikt, de kamers zijn schoon, maar het is wel echt basic. We hebben dit toch wel simpele hotelletje opgenomen, omdat de ligging zo mooi is en omdat het een toch wel speciale sfeer heeft (en heerlijk eten).

Locatie

In het noordwesten aan mooi strand, een klein uur rijden vanaf de pier/haven.

Accommodatie

Er zijn slechts 6 kamers, oftewel bungalows. 4 Liggen in de tuin, 2 hebben zeezicht. Ze zijn geschakeld (2-onder-1-kap).

Ze zijn allen ongeveer gelijk, allen hebben een terrasje. De vloeren zijn van ruwhouten planken, evenals de wanden. De bedden zijn netjes, maar simpel (beetje hard). De badkamers zijn best aardig: douche (koud water) of gebruik de mandibak (plonzen met een gayung). Geen wastafeltje. Het toilet heeft geen stortbak, maar plonzen gaat prima. Geen airconditioning, maar een (kleine) ventilator, u moet wel tegen de warmte kunnen.

Voorzieningen
  • Elektriciteit, alleen ’s nachts (en soms valt die ook uit)
  • Restaurant met goede maaltijden (ontbijt: pannenkoekjes); zoals gezegd: de ruimte is zo leuk ingericht en je zit met zijn allen aan een grote tafel
  • Geen WiFi
  • Geen zwembad (wel de zee voor de deur)
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.