Seminyak-Petitenget, Puri Saron Hotel

Bali

Fraai hotel gelegen in een prachtige tropische tuin, direct aan de kust van Seminyak. Bij een verblijf in dit hotel kunt u even tot rust komen en genieten aan het zwembad en op het strand, terwijl u zo de drukte van het trendy Seminyak instapt.

Locatie

Het hotel ligt direct aan het strand en op loopafstand van gezellige cafés, restaurants en winkeltjes in Seminyak. Met de taxi bent u binnen een kwartier in het centrum van Kuta.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over precies 100 kamers. Naast 95 kamers, zijn er 5 villa’s. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, kluisje en een badkamer met regendouche en toilet én heel fijn: alle kamers hebben een balkon of terras. Er zijn deluxe en bungalow kamers, de bungalow kamers zijn groter. Daarnaast zijn er superdeluxe kamers (grotere kamers dichterbij het zwembad), juniorsuites en enkele schitterende villa’s. Ze liggen op het hotelterrein, maar zijn voor uw privacy volledig afgesloten. De badkamers hebben een aparte douche en badkuip en in de tuin ligt een klein, maar prachtig zwembad. Er zijn 3 villa’s met 1 slaapkamer en 2 villa’s met 2 slaapkamers.

Er zijn kamers met zowel een tweepersoonsbed als met twee eenpersoonsbedden. In de bungalowkamers zijn er echter alleen tweepersoonsbedden.

Voorzieningen

Er zijn 2 restaurants, waar Aziatische en Europese gerechten worden geserveerd. Er zijn 2 barretjes, waarvan 1 in het zwembad. Het zwembad is groot en er is een kinderbad.  Ook is er een spa, met keuze uit vele lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Verder beschikt het hotel over een winkeltje voor souvenirs en medicijnen en is er wifi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën