Sanur, Puri Santrian Resort

Bali

Een heel fijn hotel om uit te rusten. U wilt niet meer naar huis! Dit mooie, luxueuze hotelcomplex ligt direct aan het strand en heeft twee zwembaden. De grote tropische tuin is prachtig aangelegd. Er zijn diverse kamertypes waar u uit kunt kiezen. De superior kamers en superior promo kamers zijn prima. Heel leuk zijn de bungalows, sommige met badkamer buiten. Wilt u meer luxe en rust, kiest u dan voor de Club Santrian kamers met allerlei luxe extra’s.

Locatie

Het hotel is direct aan het strand gelegen. Het ligt op een leuk en gezellig deel van het Sanur-strand. Achter de het hotel zijn straatjes met restaurants en souvenirwinkeltjes.

Accommodatie

 

Er zijn in totaal 199 kamers. Alle kamers zijn prima, maar door 5 kamertypen geven wel verschillen weer.

 

Kamertypen:

  • Superior promo: Uitzicht op de tuin en andere kamers. De superior promo-rooms zijn ondergebracht in een wooneenheid van twee verdiepingen. Elke kamer heeft een balkon. Er zijn kamers met twee bedden en kamers met een tweepersoons bed. Extra bed kan worden bijgezet.
  • Superior: Zijdelings uitzicht op zee (tussen de bomen door). De wooneenheden waar de kamers in gevestigd zijn (twee of drie woonlagen) staan haaks op zee, dus als u op uw balkon zit, dan ziet u de zee). Elke kamer heeft een balkon. Er zijn kamers met twee bedden en kamers met een tweepersoons bed. Extra bed kan worden bijgezet. 
  • Bungalows: van het type twee-onder-één-kap. In Balinese stijl gebouwd. Ze hebben dezelfde faciliteiten als de hierboven genoemde kamers. Sommige bungalows hebben een badkamer buiten.
  • Santrian Club: de kamers van het Club-gedeelte liggen apart van de rest van de hotelkamers. Middenin dit gedeelte is een heel mooi zwembad, vanuit alle balkons kijk je hier op uit. De kamers, ondergebracht in twee wooneenheden van 3 woonlagen, liggen om het zwembad heen. De kamers zijn heel ruim en mooi ingericht. De faciliteiten zijn gelijk aan bovenstaande kamertypen, maar er zijn wat extra's, zoals dagelijks afternoon-tea in uw kamer.
  • Premier deluxe kamers: de kamers zijn modern en ruim, heel stijlvol ingericht. Er zijn drie woonlagen. Het terrasje of balkon is ruim, met een ligstoel. Ook hier elke middag high-tea. Wij vinden de Santrian Club-kamers leuker (zo rond het fraaie zwembad).

 

Voorzieningen
  • Twee restaurants, waarvan één op het strand. Met 'gewone' tafels en stoelen, maar ook met loungebanken. Heel sfeervol.
  • Drie zwembaden, waarvan één vlakbij het strand. Eén van de drie zwembaden is het bad dat in het Club-gedeelte ligt (dit is niet voor iedereen toegankelijk, alleen voor de Club-gasten).
  • En verder alles wat bij een goed hotel behoort.

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën