Munduk, Puri Lumbung Cottages

Bali

Wat zijn de rijstvelden in de omgeving van Munduk prachtig! Er komt geen einde aan. In Puri Lumbung Cottages loopt u zelfs door de rijstvelden naar uw hotelkamer en heeft u een schitterend uitzicht over de bergen, bossen en rijstvelden. Blijf hier niet op uw kamer zitten, maar ga wandelen onder begeleiding van een lokale gids.

 

Locatie

Het hotel ligt vrij afgelegen tussen de rijstvelden in het noordwesten van Bali. Het hotel ligt bij het dorpje Munduk, waar wat homestays en warungs (kleine eettentjes) zijn. U verblijft hier echt tussen de Balinezen! Om de hoek vindt u Munduk waterval en de dichtbegroeide jungle. Maakt u onder begeleiding een wandeltocht door de rijstvelden of de jungle. 

 

 

Accommodatie

Puri Lumbung Cottages lijkt een enorm complex, maar telt slechts negentien kamers. U loopt door de rijstvelden naar uw accommodatie. Er zijn heel eenvoudige cottages tot wat luxere. Er is geen airconditioning aanwezig, want Munduk ligt hoog, waardoor het koeler is dan op andere plekken op Bali. De plafonds zijn dan ook gedeeltelijk open. 

 

Er zijn eenvoudige standaard cottages (1*). Deze zijn in typisch Balinese houten huisjes gebouwd met muren van kokos en kokosmatten op de vloer. De kamers zijn klein; er staat een bed met een klamboe op de eerste etage van ieder huisje. Eronder is een houten platform; zo één waar u de Indonesiërs vaak overdag op zult zien liggen. U heeft een balkon met twee stoeltjes erop. De badkamer is op de begane grond. Deze is half-open. Er is een douche met warm wate

 

Daarnaast zijn er standaard family cottages en een deluxe family cottage in dezelfde stijl. U kunt hier met 4 personen slapen.

Wij adviseren de villakamers Taman Puri. Dit zijn drie kamers die geschakeld zijn. Ze zijn iets nieuwer. De kamers zijn netjes met een bed met klamboe en stoelen binnen en buiten. De badkamer is gesloten en heeft een bad met een douche.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Massage en spa
  • Kluisjes bij de receptie
  • Kookworkshop
  • Wandeltochten van 2 tot 6 uur

 

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën