Jogyakarta, Puri Artha Hotel

Java

Het Puri Artha is een ruim opgezet hotel met antieke Javaanse- en Balinese elementen. Het hotel bestaat uit een oude en nieuwe vleugel, gescheiden door een straat. Het hotel ligt iets buiten het centrum van Jogyakarta. Het hotel heeft een binnentuin met een gazebo en een buitenzwembad. Op loopafstand zijn een aantal winkeltjes, restaurants, beautysalons en spa’s.

Locatie

Het Puri Artha Hotel is gelegen iets ten noorden van het centrum van Jogyakarta. Per taxi of met uw chauffeur is het een korte rit naar het sultanpaleis en de bekende winkelstraat Jalan Malioboro. In de omgeving zijn verschillende eetgelegenheden te vinden.

Accommodatie

Het hotel heeft een oude en nieuwe vleugel, in beide vleugels ligt een tuin. De oude vleugel is het hoofdgebouw met de receptie, lobby, restaurant en bar. De meeste kamers bevinden zich in deze vleugel. Het Puri Artha heeft 70 kamers, onderverdeeld in Superior, Deluxe en Suite. Alle kamers hebben een badkamer met inloopdouche of badkuip en toilet. De kamer is uitgerust met een televisie, koelkastje, minibar, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. Er is gratis Wifi op de kamer. Ook staat er een zitje met twee stoelen, bij de meeste zitjes zijn afscheidingen met houtsnijwerkschermen. De kamers op de begane grond hebben een klein terras en die op de 1e verdieping een balkon. De nieuwe vleugel heeft een buitenzwembad die door alle gasten gebruikt kan worden. Alle kamers zijn ingericht met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden. Als u met een groter gezelschap reist, kan er een extra bed bijgezet worden of kunnen wij een kamer met tussendeur reserveren.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembad
  • Spa
  • Winkeltje
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën