Pulau Seribu, Sepa Island Beach Resort

Java

Tropisch eilandje voor de kust van Jakarta. In het weekend komen veel Javanen hiernaartoe om de drukte van de stad te ontvluchten.

 

Locatie

Sepa Island ligt op ongeveer 2 uur varen van Jakarta. Het eiland heeft een mooi zandstrand. De kamers liggen verspreid over het eiland. Het hotel beslaat ongeveer de helft van het eiland, het andere gedeelte is jungle, waar tochten naartoe worden georganiseerd.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 39 kamers. Het beste kamertype is Penyu, dit zijn de nieuwste kamers. De kamers zijn vrijstaand en liggen aan het strand. De kamers beschikken over airconditioning en een badkamer met douche en toilet. Er is geen warm water. Penyu A en B zijn voor maximaal 2 personen en hebben een kingsize bed. De kamers Penyu 1-10 hebben een queensize bed en een single bed, hier kan een extra bed worden bijgeplaatst, hier kunnen maximaal 4 personen verblijven.

 

Verder zijn er nog kamers met de namen Kakap, Flipper en Gurita. De huisjes staan niet in een rijtje, maar verspringen, dus sommige liggen iets naar achteren. Deze kamers zijn minder mooi en boeken wij liever niet.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant, hier is regelmatig livemuziek. In het weekend worden vaak barbecues georganiseerd. Er is internet op aanvraag, maar geen wifi. Verder is er een winkeltje en een duikcentrum met duikmateriaal. Daarnaast zijn er diverse watersportactiviteiten mogelijk. U verblijft hier op basis van volpension.

Opmerking:

Het hotel is alleen in het weekend geopend, maar het hotel is snel volgeboekt. Bij minimaal 6 personen gaat het hotel ook doordeweeks open. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën