Pulau Seribu, Putri Island

Java

Mooi tropisch eiland voor de kust van Jakarta. U kunt hier goed duiken en snorkelen, de onderwaterwereld is hier prachtig.

Locatie

Putri Island ligt op ongeveer 1,5 uur varen van Jakarta. Het eiland is heel groen en goed onderhouden en heeft een mooi zandstrand.

Accommodatie

De 72 kamers zijn verdeeld over houten en stenen huisjes. Deze huisjes liggen verspreid over het eiland. De meeste huisjes zijn direct aan zee gelegen, rondom het eiland, een aantal huisjes liggen iets meer landinwaarts. De faciliteiten van de huisjes zijn allemaal gelijk, alleen hebben de houten huisjes een houten interieur. De kamers beschikken over airconditioning, televisie en een badkamer met warm water douche en toilet. Er is een aantal kamers met een tussendeur.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant, zoutwater zwembad, tennisbaan en een duikshop, waar duikbenodigdheden kunnen worden gehuurd. Er is geen duikschool, wel is er een gecertificeerde duikinstructeur aanwezig. Er zijn diverse watersportactiviteiten mogelijk, zoals kanoën, bananenboot en waterfietsen. U verblijft hier op basis van volpension.

Opmerking:
Het hotel is alleen in het weekend geopend, maar dan is het hotel vaak volgeboekt. Bij een minimum van 20 personen gaat het hotel ook doordeweeks open.