Hotels in Bintan

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bintan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bintan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bintan, Banyan Tree

Gelegen aan een spierwit privéstrand met prachtig uitzicht over de Zuid-Chinese Zee, biedt het bijzondere Banyan Tree Bintan een onvergetelijke romantische ervaring.

Bintan, Bintan Lagoon Resort

Alles en nog meer. Dat is van toepassing op het Bintan Lagoon Resort op het eiland Bintan. Er worden ontzettend veel activiteiten aangeboden. 

Bintan, Nirwana Resort Hotel

Nirwana Resort Hotel is een groots opgezet luxueus familiehotel. Dit hotel is ideaal voor degenen die vele faciliteiten en activiteiten binnen handbereik willen hebben

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal