Senaru, Pondok Senaru

Lombok

Omgeven door adembenemende natuur, prachtige uitzichten en een goed uitgangspunt voor het maken van een trekking naar Mount Rinjani, dat is het eenvoudige hotel Pondok Senaru.

Het koele en bloemrijke bergdorpje Senaru is gelegen op Noord Lombok. Vanaf het hotelterrein heeft u prachtig een uitzicht op de groene vallei, de Sendang Gile waterval en in de verte West Lombok.

Locatie

Het koele en bloemrijke bergdorpje Senaru is gelegen op Noord Lombok. Vanaf het hotelterrein heeft u prachtig een uitizicht op de groene vallei, de Sendang Gile waterval en in de verte West Lombok.

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit 14 zeer eenvoudig ingerichte kamers met allen een zitje voor de deur.

 

Kamertypen

  • Standaard kamer; eenvoudig, alleen koud water en een westers toilet
  • Superior kamer; kamers zijn iets ruimer en zien er iets moderner uit. Er is warm water op de badkamer en een westers toilet.

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant waar eenvoudige gerechten uit de Indonesische keuken bereid worden. Er is een winkeltje waar u basisbenodigdheden kunt kopen. Verder is er roomservice en wasservice.

 

U kunt vanuit het hotel een trekking naar Mount Rinjani maken. U kunt ook prachtige wandelingen naar de 3 watervallen in de omgeving maken of naar het aangrenzende traditionele dorp.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën