Petang, Bagus Agro

Bali

Aan het weelderige rustige bos van de Puncak Mangu bevindt zich op 950 meter boven zeeniveau het Bagus Agro Pelaga hotel. Verspreid op 18 hectare grond en omgeven door smaragdgroene bossen, kleurrijke bloemen aan een kronkelende rivier. Het hotel verbouwt vele verschillende soorten fruit waaronder heel veel aardbeien en daarnaast vele verschillende soorten bloemen en groenten.

Locatie

Dit eco-hotel bevindt zich ver van alle drukte uit het zuiden in de plaats Pelaga in het Petang district ten oosten van het Bratanmeer.

Accommodatie

 

Het kleine maar zeer mooi ingerichte hotel bestaat uit vier houten bungalows. De bungalows kijken allen uit op de prachtige vallei. Een fantastisch uitzicht vanaf uw veranda op de verschillende plantages en de natuur maken het verblijf hier volmaakt.

De bungalows zijn luxe ingericht. Een prachtig kingsize bed, flatscreen televisie, minibar, badkamer met douche, wc en wastafel.

Voorzieningen

Er zijn twee restaurants waar westerse en Balinese gerechten geserveerd worden. Vanuit het hotel kunt u prachtige wandelingen maken door het gebied naar o.a. de Nungnung waterval van één, twee of misschien wel zes uur afhankelijk van uw wensen. Op een van de gazebo’s kunnen de mensen van het hotel u laten zien hoe lokale producten zoals traditionele kokosnootolie worden vervaardigd. 

Na een interessante dag kunt u gebruik maken van het zwembad om zo bij te komen van de vele indrukken. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën