Bangko, Permata Hotel

Sumatra

Eenvoudig hotel in het centrum van Bangko, het beste hotel in de omgeving. Bangko is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Kubu-stam.

Locatie

Het hotel is gelegen in het centrum van Bangko, aan een niet al te drukke weg.

Accommodatie

 

Alle kamers zijn op de begane grond gelegen. Een aantal kamers zijn bij receptie/lobby gelegen, de andere kamers liggen in het gebouw erachter. De kamers zijn verdeeld in standaard, superior en deluxe kamers. Wij proberen als eerste een deluxe kamer te reserveren, anders boeken wij een superior kamer met westers toilet. De standaardkamers en de superior kamers met Aziatisch toilet bieden wij niet aan. 

 

Er zijn 3 deluxe kamers, deze kamers zien er netjes uit (wel veel vochtplekken op de muren) en beschikken over airconditioning, televisie, koelkast en een badkamer (iets minder schoon) met bad/douche en westers toilet. De deluxe kamers beschikken over warm water.

 

Er zijn 14 superior kamers (waarvan er maar 2 beschikken over een westers toilet). Deze kamers zijn iets simpeler dan de deluxe kamers. De kamers beschikken over airconditioning, televisie, koelkast en een badkamer (iets minder schoon) met koud water douche en toilet.

 

Voorzieningen

Er is gratis wifi in de lobby (ook bereik in de kamers rondom de lobby). Er is een eenvoudig restaurant waar het ontbijt wordt geserveerd. 

Er is zowel rijst als brood met hagelslag. Ook is er de mogelijkheid om hier te dineren, alleen Indonesische gerechten.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën