Sanur, Peneeda View Hotel

Bali

Veel verschillende soorten huisjes geven dit hotel een speels aanzien. Een goede keus als u in Sanur in een drie sterren hotel direct aan het strand wilt verblijven. Het hotel is wel wat gedateerd. Zowel de kamers als de faciliteiten zijn wat ouder.

Locatie

Hotel Peneeda View is gelegen in het centrum van Sanur, in de omgeving van het hotel zijn zeer veel winkels en restaurantjes. Het hotel is direct aan het strand gelegen.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 56 kamers. De kamers zijn verdeeld over verschillende types huisjes. De Lumbungkamers liggen vlak bij de receptie, het verst van het strand. Wel ligt één van de zwembaden hier vlak bij. De kamers zijn eenvoudig. De stijl die typisch Indonesisch is maakt het echter leuk. Het interieur is wat ouderwets, maar het sanitair is nieuw.

Tevens zijn er bungalowkamers. Deze zijn een beetje verouderd en bieden we liever niet aan.

De seaside kamers daarentegen zijn redelijk nieuw en erg leuk. Prima middenklasse. Elke kamer heeft een zitje buiten. De seaside kamers hebben geen zeezicht overigens!

De seafront bungalows hebben wel zeezicht en zijn ook erg mooi.

Voor gezinnen met kinderen zijn de familyrooms met 2 slaapkamers en een ruime badkamer zeer geschikt. 

 

Voorzieningen

3 zwembaden heeft u om uit te kiezen. Er is ook een kinderbad. Heerlijk lunchen of dineren aan het strand is mogelijk in het sfeervolle restaurant aan zee. 

Tevens is er een handdoekservice bij het zwembad, een bar, kluisjes bij de receptie, fitness en een massagesalon. Er is een koffie- en theeservicepunt, waar u de hele dag wat te drinken kunt pakken. In het bibliotheekje kunt u uw boek omruilen.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën