Pagar Alam, Wisma Pemda

Sumatra

Zeer eenvoudig hotel, gelegen op de helling van de Gunung Dempo. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de theetuinen. Pagar Alam is gelegen in het Pasemah district, in dit gebied zijn diverse mysterieuze megalithische monumenten te vinden van 3000 tot 4000 jaar oud. 

 

Locatie

Het hotel is buiten Pagar Alam gelegen, op de helling van de berg Dempo.

Accommodatie

De kamers zijn verdeeld over twee gebouwen. De kamers zijn allemaal erg eenvoudig, vooral de badkamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.

 

De beste kamers zijn de VIP kamers (5 kamers), deze beschikken over een televisie en een badkamer met bad/douche (warm water) en toilet.

 

De 5 deluxe kamers zijn kleiner dan de VIP kamers, ook zijn de kamers erg slecht onderhouden. De faciliteiten zijn verder hetzelfde.

Verder zijn er 2 standaard kamers, deze zijn nog kleiner, maar zien er wel beter uit dan de deluxe kamers. De kamers hebben een televisie en badkamer met warmwater douche en toilet.

De kamers hebben geen airconditioning, maar dit is niet nodig, aangezien het hotel hoog is gelegen. 

Voorzieningen

Het ontbijt is een Indonesisch ontbijt, rijst dus. Op aanvraag kunt u brood bij het ontbijt krijgen (wel de dag van te voren doorgeven). 

Het is ook mogelijk om in het hotel te dineren, eveneens op aanvraag.

Rondreizen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.