Jepara, Ocean View Hotel

Java

De beste plek om te verblijven in Jepara is het Ocean View Hotel. Een onverwachte verrassing voor dit deel van Java! Prachtige witte huizen aan het strand, dat Tegal Sambi Beach heet.

Locatie

Direct aan het zandstrand van Jepara grenzend.

Accommodatie

Er zijn slechts 21 kamers, waarvan er 14 verhuurd worden aan toeristen. In alle kamers staan een televisie, waterkoker en koelkastje. Ook hebben alle kamers airconditioning.

De 6 standaardkamers voldoen al prima aan de wensen van de westerse reiziger. De kamer is 21 m2 groot en netjes ingericht. Heerlijk is het 7 m2 grote terras bij de kamer. Op het terras van alle kamertypes staan 2 stoelen en een tafeltje. De standaard kamers kijken uit over de tuin, het zwembad of de zee.

De 3 superior kamers zijn een stuk groter, namelijk 38 m2 en ze hebben een terras van 12 m2. Er staan als extra een bank en een eettafel in de kamer. De kamers zijn vlakbij het strand, aan de voorkant van het hotel. Ze kijken uit over het zwembad, de tuin en de zee.

De 3 deluxe kamers zijn 45 m2 groot en hebben geen douche, maar een badkuip. De keuken is wat uitgebreider. Door deze faciliteiten zijn deze kamers wat meer gericht op de Aziatische toerist, dan de westerse toerist. Wij adviseren de standaard of superior kamer.

Er zijn ook nog luxere kamers; 1 penthouse en 1 president suite.

Voorzieningen

Er is een restaurant. Wifi biedt de Ocean View Residence ook. 

Bij het zwembad staan enkele ligstoelen en er is een poolbar

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën