Nusa Lembongan, TS Huts

Bali

Kleinschalige accommodatie met slechts 6 kamers op korte afstand van het strand van Mushroom Bay op Nusa Lembongan. De kamers liggen in een leuke tuin en ondanks dat het zo klein is, is er wel een zwembad.

 

Locatie

,In een zijstraatje van Mushroom Bay, ongeveer 5 minuten lopen van het strand (minder dan 150 meter). Er zijn enkele winkeltjes en restaurantjes in de omgeving. In een half uur hobbelt u naar de haven. Een aanrader is om een brommertje te huren en zo iets van Nusa Lembongan te zien tijdens uw verblijf hier.

Accommodatie

 Er zijn slechts 6 kamers, ze zijn allemaal gelijk. Alle kamers beschikken over airconditioning, een buitendouche met warm en koud water, een minibar en een kluisje. De kamers zijn donker, maar dat houdt het lekker koel binnen. Voor elke kamer is een terrasje met twee stoeltjes. Binnen staat een bank die ook als extra bed kan dienen. Er zijn zowel kamers met een tweepersoonsbed als met twee eenpersoonsbedden.

Voorzieningen

Er is een zwembad, waaromheen de huisjes staan. Bij het zwembad staan enkele ligbedden en parasols staan. Heel leuk: u kunt fietsen huren bij het hotel. Er is wifi. In het restaurantje aan de straatzijde worden diverse internationale en Indonesische gerechten geserveerd. 

Het is leuk om te duiken en te snorkelen. Bij de receptie kan men u helpen om leuke tochtjes te organiseren. Tenslotte is er ook een wasservice. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.