Nusa Lembongan, Lembongan Beach Club

Bali

Relaxen op een van de mooie ligbedden aan het strand tijdens de ondergaande zon uitkijkend over het azuurblauwe water, wie wil dit nu niet. Deze stijlvolle accommodatie biedt een zalig verblijf voor enkele dagen op Nusa Lembongan.

Locatie

Lembongan Beach Club is gelegen in de regio Batu Village en ligt direct aan zee met een prachtig wit koraalstrand.

Accommodatie

Deze accommodatie is sinds april 2013 geopend. De kamers staan in een langgerekt straatje tegenover elkaar geplaatst. Van elkaar afgezonderd door mooie bamboe-omheiningen waardoor u veel privacy heeft. De entree en de Garden Villa's bevinden zich aan de achterzijde. Deze villa’s zijn eigenlijk hetzelfde als de andere twee type villa’s alleen heeft dit kamertype geen privé-zwembad.

Naast de Garden Villa zijn er nog 1 bedroom villa’s en 2 bedroom villa’s. Beide villa’s hebben een privé-zwembad. Het zwembad van de 2 bedroom villa’s is groter dan die van de 1 bedroom villa.

 

Naast de prachtige villa’s en bungalows heeft het hotel een aantal Deluxe kamers gebouwd. Deze liggen aan de kant van de weg. De kamer is netjes maar eenvoudig. Zelf kiezen wij liever niet voor dit kamertype.

Voorzieningen

Er is een ruim zwembad aanwezig waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Naast het zwembad staan ligbedden en staan er een soort ruime ligbanken waar u heer lijk kunt genieten van rust en het mooie weer. Er is wifi in alle ruimtes. Het prettige open restaurant aan zee biedt maaltijden uit zowel de Indonesische keuken als de westerse keuken.

In het restaurant heeft u het echt beach gevoel, white wash houten stoelen en tafels en aan de wanden mooie Chinese borden. Vanuit het hotel worden er excursies geboden zoals de mangrovetocht, snorkelen of duiken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.