Nusa Lembongan, Dream Beach Huts

Bali

Een schitterend plekje aan het strand om te genieten van het strandleven en mooie zonsondergangen. Kussens op de grond, loungebanken, een lekker muziekje op de achtergrond: dit is echt vakantie!

Er is wat meer drukte in het hotel. Veel backpackers komen hier. Het is gezellig en ’s avonds klinkt muziek. Een heerlijk plekje, maar het past niet bij iedereen.

Locatie

Het enige hotel dat direct aan het mooie Dream Beach strand ligt. Het ligt vrij afgelegen. Er is nog 1 hotelletje vlakbij. Als u elders wilt eten of het eiland wilt verkennen is het aan te raden om een brommertje te huren.

Accommodatie

 

Er zijn 23 kamers, alle gevestigd in leuke Lumbung huisjes. Er staan 6 standaard gardenview huisjes en 6 standard oceanview hutjes. Deze zijn op het uitzicht na helemaal gelijk. Ze zijn typisch voor dit gebied: houten huisjes in de vorm van een rijstschuur op Lombok met een atap dak. Er is airconditioning en een ventilator. In de open badkamer is alleen koud zout water in de douche! Op het balkon staan twee stoelen. De kamer is met mooie meubels ingericht.

De volgende categorie is deluxe. Er zijn 2 gardenview deluxe kamers en 6 oceanview deluxe kamers. Ook deze zijn in de stijl van een Lumbung huisje gebouwd, maar ze zijn iets hoger. Daardoor is beneden een schaduwrijke dagruimte met 2 matrasjes, een tafel en een hangmat (alles buiten). De kamer is een trapje op en binnen oogt het dan weer gelijk aan de standaardkamer. Voor de badkamer gaat u weer een trapje af. Ook hier is een halfopen badkamer.

In alle standaard- en deluxe kamers staat een tweepersoonsbed.

Verder zijn er 2 familiehutten, met 2 verdiepingen. Beneden staan 2 eenpersoonsbedden en boven een tweepersoonsbed. De family huts bieden uitzicht op zee. Tot slot is er 1 stenen familyhouse, dat totaal verschilt van de rest.

Voorzieningen

Dream Beach Huts heeft een mooi aangelegd zwembad met uitzicht op zee. Ernaast is het gezellige restaurant met loungeruimte. Er zijn veel leuke plekjes om te zitten en bijvoorbeeld naar de zonsondergang te kijken. Ook is er een bar. Bij het zwembad is trouwens handdoekenservice. Wifi is er in het restaurant. Brommerhuur kan geregeld worden.

Kluisjes zijn bij de receptie. Massage kan ook geregeld worden door het personeel. Uw kleding kunt u laten wassen.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.