Nusa Dua, Grand Hyatt

Bali

Bij het ontwerp van dit hotel heeft de architect een waterpaleis in gedachten gehouden. Dat heeft geresulteerd in een superdeluxe resort met ruime tropische tuin met veel waterpartijen, fraai vormgegeven zwembaden (zes maar liefst!) en lagunes. Vele prijzen heeft dit hotel reeds gewonnen.

Locatie

Direct aan het strand. Midden in Nusa Dua. Het bekende Galleria winkelcentrum is op ca. 250 meter afstand gelegen.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 750 kamers. Er zijn gardenview kamers, ocean view kamers en club kamers. Alle zijn voorzien van airco, satelliettelevisie, telefoon, minibar, kluisje, internet en badkamer met bad, douche en toilet.

 

Alle kamers beschikken over een terras of balkon. Ze liggen verspreid over vier gebouwen. De Club kamers zijn iets groter. En voor de gasten van de Club kamers zijn er extra faciliteiten. Het ontbijt wordt apart geserveerd, de hele dag kunt u gratis koffie en thee nemen, de krant ligt voor u klaar, en ’s avonds worden er cocktails geserveerd.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over zeer veel faciliteiten. Om er maar enkele te noemen: 5 restaurants, diverse bars, winkeltjes, een kinderclub (dus ook zeer geschikt voor gezinnen), fitness, jacuzzi, sauna, watersporten, squash en een shuttle service naar het Hyatt Hotel in Sanur.

Op 5 minuten rijden ligt een 18 holes golfbaan. Bijzonder is ook de Balinese markt die op het hotelterrein georganiseerd wordt. Kunstenaars demonstreren hier hun kunsten.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën