Lovina, Nu Graha Seaview Resort & Spa

Bali

Gemoedelijk, kleinschalig hotel waar alle kamers uitzicht op zee hebben. Kleine visserboten varen langs terwijl u op uw terras of balkon uitkijkt over zee. In het hotel regelt u ook uw eigen boot om dolfijnen te gaan kijken. Het gebouw staat in een mooie tuin.

Locatie

Aan de westkant van Lovina. Het hotel ligt op een smalle strook land tussen de doorgaande weg en het strand. Het is evenwijdig aan het strand gebouwd. U heeft geen last van het verkeer.

Restaurantjes en winkeltjes zijn er op loopafstand. Het hotel ligt aan de rand van het drukkere deel.

Accommodatie

Nu Graha Seaview Resort & Spa telt slechts 21 kamers. De meeste kamers zijn ondergebracht op de begane grond en de eerste etage van twee gebouwen. De kamers op de begane grond noemt men garden seaview kamers. En die op de eerste etage noemt men regular seaview kamers. De kamers zijn gelijk ingericht, alleen heeft u op de begane grond een terrasje en op de eerste verdieping een balkon met twee houten stoelen. De inrichting is eenvoudig, maar functioneel. Er staat een bed en een kast in de kamer en een kastje waar de koffers op neer gezet kunnen worden. Er is airconditioning, een waterkoker, een koelkastje, televisie en telefoon. In de badkamers, die alle over warm water beschikken, staan een wc, wasbak en douche.

Naast deze kamers zijn er ook nog 2 suiterooms (met twee kamers) en een cottageroom voor 2 personen. De cottageroom heeft een bad en een vijver in de privé-tuin.

 

Voorzieningen

Er is een zwembad met een kinderbad. Om het water heen staan ligstoelen en in de tuin en bij het zwembad staan gazebo’s. Er is een bar, spa, fietsverhuur, roomservice, laundry-service en een bibliotheekje. Dolfijnentours en duiken kan geregeld worden door de hotelstaff.

 

Het restaurant is geopend voor ontbijt en diner. Lunchpakketten zijn er op aanvraag.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën