Munduk, Munduk Sari Nature Villa’s

Bali

Kleinschalig hotel dat in een prachtige omgeving is gelegen, nabij het plaatsje Munduk. Het hotel is van dezelfde eigenaar als Munduk Sari Garden Villa's. Munduk Sari Nature Villa is een paar honderd meter verderop gelegen. Dit hotel bestaat uit vijf kamers, die in een gebouw zijn gelegen. Hier zijn verder geen faciliteiten.

Locatie

Gelegen nabij het plaatsje Munduk, in een mooie groene omgeving. De omgeving is zeer geschikt om wandelingen te maken.

Accommodatie

 

Munduk Sari Nature Villa’s beschikt over 5 kamers. Deze kamers zijn kleiner dan bij Munduk Sari Garden Villa’s, maar hebben verder dezelfde faciliteiten.

 

- De 2 Standaard kamers zijn op de begane grond gelegen en hebben een terras met zitje. Deze kamers hebben geen uitzicht op de omgeving.

- De 2 superior kamers zijn op de eerste verdieping gelegen en hebben daardoor wel uitzicht op de omliggende heuvels. De badkamer is echter heel klein met een zitbad en toilet. Verder hebben deze kamers een televisie.

- Dan is er nog een Bale Bali kamer, deze kamer is van buiten in Balinese stijl gebouwd. Van binnen is de kamer hetzelfde als de Superior kamer, echter is er geen uitzicht op de omgeving.

Voorzieningen

Bij Munduk Sari Nature Villa’s is geen restaurant. U kunt van het restaurant van Munduk Sari Garden Villa’s gebruik maken, dat op ongeveer 10 minuten lopen is gelegen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.