Munduk, Munduk Sari Garden Villa’s

Bali

Een kleinschalig hotel, van dezelfde eigenaar als Munduk Sari Nature Villa's. Gelegen in de prachtige omgeving van het plaatsje Munduk. Munduk Sari Garden Villa is tegen een helling aangebouwd, waardoor sommige kamers alleen te bereiken zijn via een lange trap.

Locatie

Het hotel is gelegen nabij het plaatsje Munduk, in een mooie groene omgeving, die perfect is om wandelingen te maken.

Accommodatie

 

Munduk Sari Garden Villa’s beschikt over 11 kamers, deze zijn eenvoudig ingericht met een zitje en mineraalwater. De badkamers beschikken over een bad/douche en toilet. Verder hebben de kamers een balkon met zitje. Alle kamers hebben een mooi uitzicht over de omliggende heuvels. Er is geen airconditioning aanwezig, maar door de hoge ligging is dit niet nodig.

 

- Er zijn 5 Superior kamers, deze zijn bovenaan gelegen. Alle kamers hebben een tweepersoons hemelbed.

- Dan zijn er 2 Executive kamers, deze kamers zijn iets groter dan de Superior kamers en hebben een kingsize bed. Deze kamers zijn verder naar beneden gelegen.

- Ten slotte zijn er 4 Familiekamers. Deze kamers hebben een gemeenschappelijk balkon. Eén kamer heeft een tweepersoonsbed en de andere twee eenpersoonsbedden. Deze kamers zijn helemaal onderaan gelegen en alleen bereikbaar via een lange trap.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een eenvoudig restaurant, waar zowel ontbijt, lunch als diner wordt geserveerd. 

In het restaurant is tevens gratis wifi internet.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.