Muara Komam, Rotan Timur

Kalimantan

Van buiten lijkt het nog wat, maar de kamers lijken wel cellen en zijn niet echt schoon. Helaas zijn er in de wijde omtrek weinig andere accommodaties. Soms bieden we daarom dit hotel toch aan. Het is zeker niet voor iedereen geschikt. Overweeg goed of u dit wilt.

Locatie

In het centrum van het dorp Muara Komam. Rotan Timur grenst aan de enige doorgaande weg die hier loopt. Het is een echt lintdorp, de meeste huizen staan aan de weg (die niet erg druk is). In de omgeving, op loopafstand zijn een aantal lokale restaurantjes, de zogenaamde warungs. De losmen zoals we dit eenvoudige hotel in het Indonesisch noemen grenst aan de lokale markt.

Accommodatie

 

Er zijn 10 kamers aan weerszijden van een gang met beton op de vloer. Alle kamers zijn gelijk. Er staan twee bedden met dunne matrasjes, een houten tafeltje en houten stoel. De kamers hebben een klein raampje. Er is een ventilator. De wc (alleen hurktoilet) en de mandibak om te douchen zijn op de gang, deze zijn voor gezamenlijk gebruik. Alles is zeer basic en smoezelig. Het is geen aanrader.

 

Voorzieningen

Er zijn geen verdere voorzieningen in het hotel. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën