Tetebatu, Green Orry Inn (voormalig Mountain Resort)

Lombok

Dwars het eiland Lombok over, het binnenland van Lombok in: u komt dan eigenlijk praktisch altijd uit voor een overnachting in Tetabatu, midden op Lombok gelegen. Een prachtige, groene en glooiende omgeving! Het kleinschalige hotel is eenvoudig, maar wel netjes (en leuke stijl, in cottages). 

Locatie

Temidden van groene sawa’s in glooiend landschap; zeer lieflijke omgeving. Het is een wat koeler gebied.

Accommodatie

Er zijn 9 huisjes, ook wel bungalows genoemd. Allen vrijstaand. Er is geen airco (’s nachts, ’s ochtends en in de namiddag en avond is het redelijk koel, prima. ’s Middags kan het wel warm zijn.

 

Typen bungalows:

  • 5 Bungalows met 1 kamer (begane grond). Allen hebben alleen tweepersoonsbedden (dus geen aparte bedden). Ook klamboe. De kamers zijn eenvoudig, maar netjes. Badkamer: simpel, maar netjes. De wastafel is klein. Douche met warm water!

  • 4 Familybungalows: 2 verdiepingen. Boven is een tweepersoonsbed, beneden 2 aparte bedden. Allen met klamboe. De badkamer is eenvoudig, heetwaterdouche. De wastafel is klein.

 

Voorzieningen

Het hotel heeft een zwembad. Er is een restaurant aan de overzijde van het weggetje, het Green Orry Restaurant. Verwacht niet te veel wat betreft het menu, het is beperkt, maar het eten is wel smakelijk.

Het ontbijt is karig: Indonesisch eten of ‘continental’, u krijgt dan toast met jam of een pannenkoek.

 

Let op: Vlak naast het hotel staat een moskee. Neem oordopjes mee als u niet iedere ochtend vroeg gewekt wilt worden door de oproep tot gebed.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën