Munduk, Munduk Moding Coffee Plantation

Bali

Een bijzonder plekje: mooie villa’s in luxueuze, maar toch typisch Balinese stijl. En de ligging is geweldig: midden tussen de rijstvelden. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen. De landerijen rondom deze accommodatie zijn nog steeds in gebruik als koffieplantage. Leuk om te zien hoe de bonen groeien en hoe het proces verloopt. Natuurlijk moet u een speciaal “kopi luwak” van deze plantage proeven!

 

Locatie

In een rustig deel van Bali, in het noordwesten nabij Munduk is deze koffieplantage gelegen. De accommodatie is door veel groen omgeven. En de omgeving leent zich dan ook uitstekend voor het maken van wandelingen. Het hotel is hooggelegen, met als gevolg een schitterend uitzicht tot zelfs de Javazee! De temperatuur is dus ook redelijk aangenaam door de hoge ligging.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 1 familiekamer, 3 garden suites en 5 villa’s. De kamers zijn lekker ruim. Alle kamers beschikken over een televisie, dvd-speler, minibar, kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. De badkamers hebben een bad/douche en toilet. Er is geen airco in de villa’s en suites, maar door de hoge ligging van deze accommodatie is dat niet nodig.

De familiekamer is boven de receptie gelegen en bestaat uit twee verschillende kamers met ieder een eigen badkamer. De kamers hebben een gemeenschappelijk balkon. De master bedroom heeft een aparte zithoek en is ruimer dan de andere kamer. De kamer is geschikt voor maximaal 6 personen.

De garden suites zijn naast elkaar in één gebouw gelegen. De kamers hebben een mooi uitzicht op de omgeving. Deze kamers hebben een aparte douche.

De villa's zijn ruimer dan de garden suites. De faciliteiten zijn verder hetzelfde, behalve dat deze kamers zowel binnen als buiten een douche hebben.

 

Voorzieningen

Typisch Balinese architectuur is gecombineerd met modern gemak. Het hotel beschikt over een spa en er is wifi in de kamers. Zelfs vanuit het zwembad kunt u nog genieten van het mooie uitzicht. Vanuit de zogenaamde “infinity”pool lijkt het wel of u zo het heuvelland in kunt zwemmen. In het MiMPi Restaurant van het hotel kunt u gerechten uit de Indonesische en Aziatische keuken bestellen.

Vooral mensen die van wandelen houden, zullen zich thuisvoelen in dit hotel. Er zijn ook mogelijkheden om paard te rijden in de omgeving. Het hotel regelt dit graag voor u.

Ook als u wilt badmintonnen of fietsen, kan het hotel u behulpzaam zijn. En natuurlijk is het leuk om een wandeling over de koffieplantage te maken.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën