Pemuteran, Mimpi Menjangan Hotel

Bali

Dit fraaie boutiquehotel is gebouwd in een parkachtige omgeving en in de stijl van een Balinees dorpje. Bijzonder in dit hotel zijn de zwavelbaden in de tuin bij de villa’s. Pemuteran is een rustig plaatsje aan de noordkust van Bali. Voor het hotel kunt u uitstekend snorkelen en duiken.

Locatie

Gelegen aan een baai in het noordwesten van Bali, nabij de beroemde duikspot Menjangan-eiland, één van de beste duikplekken van Bali. Een 15 minuten durende tocht met de boot brengt u naar dit eiland. Voor de kust bij het hotel zijn mangroven.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 58 kamers, onderverdeeld in patiorooms en villa’s. De ruime patiorooms zijn mooi ingericht en zijn voorzien van airconditioning, minibar, kluisje, buitenbadkamer met douche en toilet, zitje en gedeelde hotpool buiten.

De villa’s zijn ruimer en hebben een ommuurde tuin. Daarnaast hebben deze kamers een televisie, koffie- en theezetfaciliteiten en een privé hotpool. Sommige villa’s hebben een eigen zwembad.

Dan zijn er ook nog grand villa's, deze zijn nog ruimer.

Voorzieningen

In het restaurant worden heerlijke gerechten uit de Indonesische en internationale keuken geserveerd. Verder zijn er twee zwembaden, zwavelbaden, een grote spa met lekkere lichaams- en gezichtsbehandelingen, jacuzzi, bibliotheekje, wifi in de lobby, internetruimte, souvenirwinkel en een eigen duikschool. 

Er is tevens de mogelijkheid om kano's en fietsen te huren. Ook worden er tochtjes georganiseerd naar o.a. Bali Barat.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën